2011. augusztus 25., csütörtök

Újra iskolakezdés :|

Tudom emberek. Ismerem az érzést:/ megint itt a suli.
De ne így fogjuk fel ;)

Új tanév = új kölső
                 új belső
                 új szerelem (akár)
                 új cuccok, szóval ÚJ TE!

MIndenkire ráfér egy kis változás! Sose félj változtatni. Ezt megteheted új frizurával,  új ruhával, vagy akár több önbizalommal esetleg új tanulási fogadalmakkal. :)

Én mindenben segítek ;)
1. új füzetek
Ahhoz, hogy szívesen tanulj egy füzetből, szép borítókra és vignettákra van szükség. Ezeket bármelyik írószerben vagy bevásárló központban megveheted. Rengeteg minta közül választhatsz, állatos, gyümölcsös, virágos, városos, környezetbarát, drágább csillámos és még kimerülhetetlen motívumos.

 


2. új frizura
Fontos, hogy a stílusodnak megfelelő frizurát vágass magadnak. Ha vágatni, festetni nem akarsz, akkor próbálj ki különböző módszereket hajad copfozására, vagy esetleg vasalására/sütésére...
Hamár unod, hogy állandóan vasalgatod/sütöd, akkor próbálj ki valami mást. Nincs olyan ember, akinek bármilyen frizura rosszul állna.. Esetleg van olyan, ami jobban áll a fejed formájához, vagy neked a stílusa miatt jobban bejön. Légy merész, ne félj változtatni. :)

3. új ruhatár
A nyár alatt gondolom rengeteg pénzt elköltöttél partizásra, mozizásra, különböző programokra a barátokkal. Ez nem baj, hiszen a nyarat élvezni kell! De mondok pár tippet, amivel ruhatáradat is teljesen feldobhatod.
Gondolj arra mennyi egyszerű felsőd van. Húzd őket egymásra, legyél picit lazább és kombináld darabjaidat. Ha találsz otthon egy kilukadt élénk színű harisnyát, fogj egy ollót (vagy akár a saját kezeddel) és szaggasd szét. Teljesen új értelmet attál ennek a ruhadarabnak. Hordhatod ruha alá, vagy sort alá a hűvösebb napokra.
Látod, hogy nem kell, ahhoz pénz, hogy időröl időre megújítsd ruhatáradat. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése