2011. december 3., szombat

Egy kis LookBook!

Igen, mostani cikkem az örök kedvenc LookBook-ról fog szólni :) mindig visszatérő téma, mert újabb és újabb szuper szetteket találhatsz a honlapon. :) Akár nap-mint-nap nézelődsz, vagy, ha csak unatkozol, ajánlom figyelmedbe. Persze, nem a legolcsóbb boltokból valóak a cuccok és nem is biztos, hogy Magyarországon megtalálod őket, de álmodozni mindig is lehet :)
Most egy piros-fekete szettről lesz szó (ismét). A piros az idei karácsony, egyik nagy színe, és ez az összeállítás ráadásul kicsit télies is. Hordhatod akár utcára, de egy ünnepélyen is megállja a helyét :)
Lássunk is hozzá:
Egy piros blézer (Zara), amin feltűnő és viszonylag nagy gombok láthatóak. Belül fekete színű, ezért egyszerű fekete topphoz és nadrághoz (ez a farmer: Zara) nagyon jól mutat. Kiegészítőként egy fekete táskát (Topshop), egy fekete csizmát (Topshop), akár gyűrűt, vagy egy hosszabb fekete fülbevalót ajánlok, ahogy azt a képen is láthatjátok. A hajad is nagyon fontos "kiegészítő". Feldobhatja, vagy épp hétköznapibbá teheti szettedet. Remélem tudtam segíteni :)
Forrás: LookBook.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése