2012. január 2., hétfő

2012 új albumai

Újra itt. :)
Sokat gondolkoztam mi legyen 2012 első posztja.!
Úgy gondolom mindenki kíváncsi rá, hogy mi várható ebben az évben, a zenei iparban, ezért most összefoglalom nektek, milyen albumok várhatóak ebben az évben.
  Az előadók nem pihennek egy percet sem és elhalmoznak minket újabbnál újabb korongokkal. Van olyan lemez, aminek érkezését az MTV erősítette meg, van amelyikről személyesen az előadó számol be nekünk és vannak persze olyanok is, amik csak az interneten terjednek. Ezek közül nem tudom melyek az igazak és melyek nem, ezért kiírom nektek az összest. :)
Vannak olyan előadók, akik visszatérésüket ünneplik egy új albummal, s vannak olyanok, akik csak szimplán nem tudnak megállni a munkával.
De ne is húzzuk az időt. Lássuk kik kedveskednek nekünk 2012-ben:
1.       Christina Aguilera. Akinek március-június felé várható albuma, de az első kislemezt már januárra ígérte, mely a Love your body címet viseli. Lehet, hogy már csak pár napot kell várnunk rá.
2.       Adam Lambert – Tresspassing. A már 2 éve „szundikáló” Adam új albummal készült. Az első kislemez már meg is jelent, Better than i don’t know myself címmel, s máris nagy sikert aratott a Glambertsek táborában. A teljes lemez elvileg március 20-ára várható.
3.       Lady GaGa várhatón 2012 végén a Born this way turnéja közben (ami 2 éves lesz, tehát van rá esély, hogy a botrányhősnő visszatérjen Budapestre) jelenteti meg új lemezét.
4.       Avril Lavigne is gőzerővel dolgozik új, az az  az ötödik lemezén, hiszen már stúdióba is vonult, hogy felvegye számait. A lány úgy ígérte, hogy csak 2012-ben kezdi el az album körüli munkálatokat, de úgy nézki, már előbb stúdióba vonult, lehet közrejátszik, hogy Avril nemrég kiadót váltott. A korong előre láthatólag májusban érkezik.
5.       Madonna is visszatér. A pop királynője új albumot jelentet meg, melyen a Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével készült (idő előtt kiszivárgott) Give me all your love című dal is szerepel.
6.       Cher is visszatér az előadók körébe. Lady GaGával készült a visszatérésre, de még mindig nem tudni semmit a szeptemberre beígért The greatest thing címú szám megjelenéséről. A teljes korong, március-június körül várható.
7.       Nelly Furtado is két év szünet után újra stúdióba vonult, és ígérete szerint már 2012-ben érkezik az új T.S.I. korong.
8.      Ke$ha második nagylemeze is várhatóan tavasszal jelenik majd meg. A nagy sikerű Animal és a Cannibal című EP-t követve.
9.      Taylor Swift a főként amerikában hódító country énekesnő sem lazsál.  Az új korong a nagy sikerű Speak now-ot követi majd, ami az előző évben az egyik legnagyobb számban eladott album volt. A fiatal énekesnő elárulta, hogy a lemezen 25 szám kap helyet.
10.   Justin Bieber, a népszerű tinikedvenc nemrég adta ki karácsonyi albumát, melyről a Mistletoe c. számot is előadta a 2011-es MTV EMA-n.  A 2o12-ben érkező Belive című albumon helyet kap Kanye West és Drake is.
11.  Kanye West rapperünk is új koronggal lepi meg rajongóit. Kanye nemrég jelentette be, hogy albuma a G.O.O.D. music címet fogja viselni és 2012 tavaszán érkezik.
12.  Lana Del Rey az idei év egyik legnagyobb felfedezettje januárban fogja kiadni debütáló albumát Born to die címmel. Az albumról már októberben megérkezett az első kislemez, a Video Games, mely rengeteg lista élére felkerült. A korong második kislemeze a címadó dal lesz, melynek melynek már videoklipje is megjelent.
13.  Rihanna, aki nemrég járt Budapesten a Loud című lemeze turnéja alkalmából, 2009 óta minden novemberben új lemezzel érkezett.  Reméljük, hogy sikere töretlen maradjon 2012-ben is előáll egy új albummal.
14.  Eminem is új lemezt ad ki, amely elvileg januárba érkezik, de ezek sajnos egyenlőre csak pletykák. Én nagyon remélem, hogy a pletykák beigazolódnak. A pletykák szerint, a korongon több Obie Trice-szal közös dalt is hallhatunk majd. Obie 8 éven keresztül dolgozott Em lemezkiadó cégénél (Shady Records), de 2008-ban másik kiadót választott. Ez nem áll barátságuk útjába, hiszen Obie-val még mindig tartják a kapcsolatot, így közös munkálatokba kezdtek. Ahogy több albumán, most is Dr Dre lesz a hivatalos producer. Több világsztár is közreműködik a lemezen, többekközött 50 centtel is hallhatunk majd közös szerzeményeket.  Eminem nemrég fejezte be kisebb európai turnéját (sajnos hazánkba nem látogatott el. :( ), s már folytatja is az album munkálatait. Az MTV EMA-n is nyert egy díjat, melyet szintén egy  stúdióbol köszönt meg.
15.  Katy Perry nemrég tájékoztatta rajongóit, hogy kis időre visszavonul, de egyes források úgy mondják, hogy lehetséges, hogy a pletykák ellenére Katy új lemezzel áll elő, amely kicsivel komolyabb hangvételő lesz és az év vége felé fog megjelenni.
16.  Nicki Minaj, a 2011-ben nagyot taroló nagyából az egyetlen női rapper sem tétlenkedik és februárban új korongot jelnetet meg, Pink Friday: Roman Reloaded címmel. A nemrég Willow Smith-el duettező rapper eddig két promóciós kislemezt mutatott be a hamarosan megjelenő albumról.
17.   Anastacia jó hírrel szolgált rajongóinak. Ha minden jól megy, már januárban kezükben tarthatják az új lemezt. A pletykák szerint ez a korong kicsit rockosabb hangvételű lesz, hisz rajongói ezt kérték.
18.  Leona Lewis már bemutatta soron következő albumának a Glassheart, borítóját, amelyet november 28-án mutattak be a nyagközönségnek világszerte. Az album producerei között rengeteg név felcsendül, többek között Avicii-é is, akivel nemrég mutatták be közös számukat.
19.  Pink is új albummal készül egyes pletykák szerint. A korong elvileg TBA címet kapta, de még semmi sem biztos.
20.  Beyoncé sem áll meg. Állítólag az énekesnő már megszülte Blue Ivy nevű lányát, de a házaspár még nem erősítette meg.  A kismama egy interjúban közölte, hogy számára sincs megállás, 2012-ben jön a turné és talán az új album is.


Ha tudtok új albumokról, amiket én nem írtam le, hozzászólásba jöhetnek. :) Hogy tetszik a lista? Melyiknek örültök a legjobban? :)

1 megjegyzés:

  1. * Skyler Grey Invisible című albuma is a közeljövőben kerül kiadásra. ;))

    VálaszTörlés