2012. január 23., hétfő

Fürdőkádas klipek

Gondolom ti is vettetek már észre közös vonásokat egy-egy klipben. Én most néhány „fürdőkádas jelenet”-et gyűjtöttem össze nektek egy kupacba. :) Van közöttük régebbi, emlékezetes, és újabb is.
Érdekes, hogy a klipek nem egy előadótól vannak, hanem sokan használják a fürdőkádat, vagy akárcsak a fürdőszobát egy-egy klipük elkészítéséhez. Lehet, hogy a sztárok, producerek ezekkel a jelenetekkel csak a hétköznapiasságot akarják kihangsúlyozni, de az is lehet, hogy csak szimplán illik a dalhoz.
A kedvenceimet összegyűjtöttem. Lessétek meg. ;)

Avril Lavigne – Wish you were here: Avrilről mindenki tudja, hogy lázadó tini lányból lett érett nővé, és ez a dalain is meglátszik. Egyre inkább a „szerelmesebb” oldalát mutatja dalaiban, és nem pedig a rockeresebb felét. Sztem az énekesnő mind kettő oldala nagyon érdekes, és megunhatatlan, ez a szám, pedig különösen jóra sikerült. Avril a kádba merülve érzékelteti a dal mélységét. Katt a klipért IDE.
Eminem – 3 a.m. : Eminem mindig is korlátokat nem ismerve rappelt és úgy is fog még reméljük jó sokáig. A klip részben az elborzasztásról szól, ami szerintem elég hatásos lett.. Em egy vérrel teli kádban rappelget önmagáoz hűen, kitűnően. Én nagyon szeretem, de ezt már valószínüleg tudjátok..:DDD Katt a klipért IDE.
Lady GaGa – You and I: A botrányhősnő korántsem szolidaritásáról ismert. A magazinok, rádiók állandóan különböző ruháiról, és újabbnál újabb klipjeiről zengnek. A You and I sem egy visszafogott videoklip, itt GaGát férfinek öltözve is megcsodálhatjuk, ahogy női önmagával „smárol” :DD A kisasszony sellő formájában egy kádban vergődik egész klip alatt, amely mellesleg egy kisebb filmnek is elmenne… Katt a klipért IDE.
Robbie Williams – Feel:  Hát jó régi ez a zene, nem vitás.. de szerintem nincs olyan ember, aki legalább egyszer ne hallotta volna..:D A klip meghatározó részét teszi ki Robbie kádban ülése, még ha csak egy egyszerű nádszál van a szájában, és nem csinál semmit, akkor is „drámaiabbá” teszi a klipet. Katt a klipért IDE.
SP – Maradnék: A New Wave első kislemeze, melyhez video is készült. Ebben a klipben a 4 elem remekül érvényesül és a víz részét pont a „kád” teszi teljessé. A szövege is zseniális a dalnak. Akármennyire utáljátok, vagy szeretitek SP-t , lássátok be ez a zene igazán jóra sikeredett.. ;) Katt a klipért IDE.
Pink – Fucking Perfect:  Ha a fürdős jelenetben és klip nagy részében nem is Pink a főszereplő, akkor is feltűnik benne párszor. A video remekül illeszkedik a dal mondanivalójához, remekül lejön belőle, hogy Pink mit szeretne üzenni ezzel a dallal a világnak. A lány, kinek az „életét végig követhetjük” nagyszerűen illusztrálta a sanyarú sorsot, melyet a dal közvetít is. Katt a klipért IDE.
Britney Spears – Everytime:  Britney egyik legnagyobb slágeréhez kiszült klip végig vezet minket zűrös, olykor nehézkes napjain.  Mintha „öngyilkosságot tervezne” úgy bukik le a víz alá és csak kétségbeesett párja hozza fel a víz alól. Igazán lassú, szívhez szóló szép dal. Katt a klipért IDE.
Rihanna – We found love: Ki ne tudná kívülről Riri legújabb albumáról ezt a dalt. A nem éppen visszafogott bulizási szokásairól is ismert kisasszony ismét nagyot alkotott és elővette vadabb, „cenzúrát nem ismerő” oldalát. Rihanna éppen Hawaii-on pihenteti magát, ki tudja lehet, hogy éppen füvezget, esetleg csak bulizgat valahol, mindenesetre ez a szám újra hatalmas sikert hozott Rihannának. Koncertje utolsó dala is ez volt, tökéletes finálé dal. Katt a klipért IDE.

Remélem tetszett ez a kis „összefoglalás”, de ha nem volt elég, nyugodtan böngészhetsz a neten. Biztosan rengeteget fogtok találni. :)
A teljes vidit itt is megnézheted!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése