2012. február 4., szombat

Kövess! Lájkolj! Szívezz! ..:DDD

Ez a három "kulcsszó" 3 olyan honlapot takar, amelyen megtalálhattok és követhetitek az eseményeket ( a blogon kívül). Persze ami itt kintvan, esetleg a közösségi portálokon is kintlehet, de vannak olyan kisebb párszavas idézetsorok, vagy éppen inspirációs képek, szövegek, amelyek miatt nem akarok egy egész cikket kirakni, ezért egyszerűbb ezeket ott megtennem. :D


Kövess!
Twitteren a saját nevem alatt futnak bejegyzések, viszont rengeteg inspirációs idézetet találhattok rajta, és olvashatjátok, hogy mikről lesznek cikkek, vagy éppen melyiket szerkesztem.
Az Twitter-es oldalamért katt IDE.

Lájkolj!
Már párszor mondtam, hogy facebookon is megtalálhattok, úgy mint privát ember, és persze a honlapnak is van külön lapja. Tegnap például miután kiraktam ide a Music Awards eredményeit, rögtön feltettem egy kérdést, hogy elégedettek vagytok-e az eredménnyel. :D Egyébként képeket is, idézeteket is és kisebb sztárhíreket is ott olvashattok. :)
A Facebook-os oldalért katt IDE.

Szívezz!
Biztosan sokan ismeritek a We Heart It című honlapot, ahova mindenki tölthet fel képeket, vagy éppen mások képeit "szívezheti be". Ezzel a tetszésünket fejezzük ki és bekerül egy általunk készített mappába. :) Ha esetleg te is fennt vagy we heart it-en, akkor nézegesd a privát lapomat, mert rengeteg jó kis képet találhatsz rajta. ;)
A We Heart It-es oldalamért katt IDE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése