2012. február 27., hétfő

Öltözz úgy, mint * Beyoncé

Újra hétfő, tehát itt van megint az Öltözz úgy, mint* rovat, ezen a héten Beyoncé-val.

A napokban lekapták, ahogy Bee és férje Jay Z egy kosármeccsen üldögélnek, minimális feltűnéssel, aminek a híres házaspár biztosan nagyon örült.
Hogy a kis Blue Ivy hol volt, azt nemtudni, de az biztos, hogy büszke lehet anyukájára, hiszen a már visszatért pompás alakjára Bee fantasztikusan egyszerű, mégis pompás összeállítást húzott. :))

Könnyen leutánozhatjuk, hiszen elég egyszerű darabokat kombinált, de a végeredmény mesés lett. ;)
Kezdjük is.
 Az R&B Díva egy egyszerű fekete csőnadrághoz (képen Zara), egy szimpla fehér, V-nyakú polót vett (Tally Wejil), melyet egy citromsárga zakóval dobott fel (New Yorker ~ Fishbone).
A szereléséhez feldobta négyzet alakú lancsés napszemüvegét (Ray Ban), nagy karika fülbevalóját (Six) és persze a mindent elnyelő fekete (arany láncos) női táskát (Chanel).
A platformmal ellűtott magassarkú sem maradhatott le a listáról, amelyhez hasonlóképet nemtaláltam, ezért egy szimpla fekete, lyukas orrú fekete platformosat (Humanic) raktam ide, de tökéletesen néz ki az összeállításhoz egy sárga magassarkú is. :)
A közelebbről készült képeken megleshetjük, hogy Beyoncén sötétkék körömlakk (H&M) is van, mely még színesíti egy picit az összeállítást. :)

Nekem nagyon bejön. ÉS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése