2013. július 29., hétfő

Summer must haves ~ Top 10Így nyár vége felé eljutottam addig, hogy minden szükséges ruhadarabot, képet összeszedtem a cikkem megírásához.
Próbálom nem a legközhelyesebb vagy legáltalánosabb darabokat összeszedni, de persze azért az ismert márkák kollekcióiból válogattam.

Lássuk az idei nyár top 10 alapdarabját!

 
01. Pamutruha
Az egyik legalapvetőbb ruha, amit akár csak felkapsz a fürdőruhára és már indulhatsz is a strandra. Naptej otthon ne maradjon!


02. Strandtáska
Végülis a 'strandtáska' megnevezés nem kötelező, csak a lényeg, hogy nagy legyen, és ha kicsi vizet kap, akkor ne menjen tönkre.
+1 tippem a 'hatalmas pakolós túratáska' : elmaradhatatlan kellék arra az esetre, mikor az aktuális nyaralóhelyetek nevezetességeit nézitek meg és akár egy egésznapos sétálgatás előtt állsz. Belefér a víz, egy kis nasi, naptej, sapi, szóval bármi!03. Fehér póló
Top, póló, tökmindegy, a lényeg, hogy egyzserű, a legalapabb fehér póló legyen. Én a toppokat jobban kedvelem, vagy 4féle fazonú megtalálható a ruhatáramban. Imádom!04. Rövidnadrág
Akár ez is egy jó nagy csoport lehetne, hiszen egyre divatosabbnak számítanak a magasderekú sortok, viszont a mai napokban már azért sem néznek utánad, hogyhapamut rövidnaciban lépsz ki az utcára. Színek, fazonok a te választásod, a lényeg, hogy kényelmes legyen és szeresd magad benne! :)


05. Flip flop
Én főként inkább csak a partra ajánlanám a strandpapucsokat, de mindenki a saját ízléséhez és stílusához kombinálhatja. Megjegyezném, hogyha egy sima fehér/feketére vágytok, és nem vagytok nagyon márka őrültek, akkor látogassatok el az Auchan-ba. Fillérekből megúszhatjátok!06. Bikini
Minden évben vannak olyan darabok, ami körülbelül minden ötödik nő gardróbjában megtalálhatóak. Ez sajnos természetes, ha olyan közismert boltokban vásárolsz, ahol rengeteg veled egykorú lány is megfordul. Én imádom a 'Mix n Match' elvet, van amikor csak a felsőt, vagy csak az alsó részét veszem meg egy bikininek, hiszen már a boltban végig gondolom, hogyan fogom párosítani.


07. Szalmakalap
A nyári hőségben könnyen napszúrást kapunk, bár ezt mindneki tudja. A szalmakalap az a dolog, amit még én is hajlandó vagyok felvenni a meleg ellen. Szerencsére sok fajta és méretű is van, így nekem is sikerült olyat találnom, amely nem 7x, hanem csak 4x nagyobb a fejemnél! ;)


08. Kényelmes saru
A 'kényelmes' szó jelentése ebben az esetben személyenként változik. Van, akinek az a kényelmes, ha a szandálnak van egy 1,5 centis srka, viszont van, aki a teljesen laposat szereti. Van az a véglet is, aki éjjel-nappal magassarkúban jár, de rájuk most nem térnék ki, ők tudják nekik mi a jó! :)


09. Nagy nyaklánc
Én azok közé az emberek/lányok közé tartozom, aki a kedvenc kiegészítői nélkül nem megy sehova. Az is rám illik, hogy egy egyszerű fehérpóló + sort kombóban nem hajlandó utcára lépni.
Imádom a hatalmas nyakláncukat, bár véleményem szerint horribilis összegeket kérnek el értük.. Na mindegy, a lényeg az, hogy bármely szettedet feldobhatod egy köves, gyöngyös, láncos hatalmas csodával.


10. Haspóló
Az idei nyáron fénykorukat élik a crop toppok! Csinos összeállítást készíthetsz egy magasderekú, esetleg hosszú maxiszoknyával, de egy egyszerű magasderekú farmersorttal és egy sportcipővel is trendi!
+1 tippem: szintén az idei szezon alapdarabja a bandeau/bustier avagy a 'bandázs' top. Mindenféle mintábanmegtalálhatod!


Na ennyi lenne, remélem még aktúális, a nyaralás előtti lastminute vásárlásokhoz :)
xoxo Ritcii*

*az árak forintban vannak feltűntetve!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése