2013. augusztus 22., csütörtök

A világ legjobban fizetett modelljei 2013

Az idei lista is összeállt azokról a modellekről, akiket nem csak külsejükért, hanem vaskos pénztárcájukért is irígylünk.Az idei első Gisele Bündchen, már a hetedik egymást követő évben ver le mindenkit. Idén 42 millió dollár nyereséget szedett össze, ami hétszer több, mint a lista második helyezettje, Miranda Kerr idei keresete. Gisele még férjénél, a híres hátvédnél (New England Patriots) Tom Bradynél is többet kaszált idén, ugyanis az ő keresete 38.300.000 dollár volt az év folyamán.
Bündchen idei össz keresete 3 millió dollárral esett vissza a tavalyihoz képest, ám mindenki nagyokat ámul így is.
A szupermodell édesanya milliókhoz jut hozzá, saját környezetbarát kozmetikai cége, a Sejaa által és a többéves nemzetközi szerődéseknek köszönhetően, olyan cégekkel, mint a Pantene, Oral-B és Sky HDTV.

A jövedelem becslések a 2012 Június-2013.Júliusi periódusra lettek kiszámítva szerkesztői fotózások és divatcégekkel való konzultálás után.

Miranda Kerr 7.2 millió dollárt keresett a 12 hónap alatt, és a tavalyi listához képest hatalmasat ugrott. Akkor a hetedik helyen állt, mindössze 4 millió dolláros nyereséggel. Az Ausztrál modell 2007-ben kapta meg első Victoria's Secret szárnyait, azóta már rengeteg kampánya volt, és saját márkáját is a Kora organics-et is megalapította. Az idei évben a Mango arca is lett.

A lista top 10 modellje közül nem véletlen, hogy 6 hölgy is volt valaha VS angyal.
A lista harmadik helyezettje, a Brazil Adriana Lima viszont visszaesett tavalyi 7,3 millió dollárjáról 6 millió dollárra. Adriana a valaha volt 'leghosszabb életű angyal', már 2000 óta a márkával tart. Nem véletlen, hogy a modell bevélteleinek legnagyobb része a fehérnemű márkával kapcsolatos.

A lista:
  1. Gisele Bündchen - $ 42m
  2. Miranda Kerr - $ 7.2m
  3. Adriana Lima -$ 6m
  4. Kate Moss - $ 5.7m
  5. Liu Wen - $ 4.3m
  6. Hilary Rhoda - $ 4m
  7. Carolyn Murphy - $ 3.6m
  8. Joan Smalls - $ 3.5m
  9. Candice Swanepoel - $ 3.3m
  10. Lara Stone - $ 3.2m


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése