2013. augusztus 14., szerda

Marc Jacobs' charity tees


Hatalmas divacégek tömkelege adományoz pénzt jótékonysági szervezeteknek.
Van aki egy külön kollekcióval segíti a munkákat, van aki egy bizonyos összeggel támogatja őket. A 'Marc Jacobs' márkanév mindenkinek ismerősen csenghet. A cég az előbbi kategóriába tartozik.

A nem éppen legolcsóbb márkák közé tartozó cég már többfajta szervezettel is kapcsolatban áll/állt és minden fajta támogatást igyekszik megadni.
Egyik korábbi nagy dobásukról a márka honlapján is találtok egy videót, melyen az 'Aid for Aids' segélyszervezetnek készült pólókat láthatjátok. Videó itt.
A márka elkötelezett amellett, hogy visszaadják a cégeknek, az embereknek mind azt, amit 'ők kaptak tőlük/tőlünk'. Több mint 60 szervezetet tartanak számon, melyet a honlapon, vagy ide kattintva végig böngészhettek.

A legújabb jótékonyságuk a bőrrák ellenes küzdelmet és az arra való figyelmeztetést hivatott népszerűsíteni. A pólókón híres modellek, nagy női ikonok láthatóak, amint meztelenül, csupán kezükkel, vagy a felirattal takarva pózolnak.
A felirat, 'Protect the skin you are in' is felhívja a figyelmünket arra, milyen fontos egészségünk, külsőnk megfelelő védelme.
A már évek óta tartó mozgalomnak, több mint 100 híres ember vetközött le, hogy képével támogassa azt. Olyan nevek sorakoznak a kollekció borzasztó hosszú listáján, mint például a híres Cara Delevingne, Naomi Campbell, Dita Von Teese, Kate Upton, Doutzen Kroes, Miranda Kerr, Victoria Beckham, Heidi Klum és a legutóbb csatlakozott Miley Cyrus.
Természetesen kevésbé ismert nevek is megtalálhatóak a listán.Természetesen nem csak női, létező sztárok kaptak helyet a pólókon, a népszerű animációs sorozat (amely személyes kedvencem :P) szereplői is pózoltak a márkának.


 A mozgalom Facebook oldallal is rendelkezik, csekkoljátok.

A pólókra itt tudtok lecsapni, 35 dollárba kerül darabja.

A kollekció folyamatosan bővül újabb és újabb darabokkal. Már így is rengeteg sztárt vonnzott magával és biztos vagyok benne, hogy rengeteg ember vásárolja a pólókat, azaz rengeteg pénz került már adományozásra.
xoxo Ritcii*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése