2014. február 8., szombat

A majdnem féléves kihagyás..

Igen, remélhetőleg most újra visszatérek!
Legalábbis nagyon bízom benne.

Tudom, mindne tini szembe néz, a napi 24órás tanulással és nulla pihenéssel, csak vannak, akik valószínüleg ezt jobban bírják mint én.


Szeretném megosztani veletek, hogy mi történt velem az elmúlt fél évben.
Először is kezdeném a legeslegfontosabb és legjobb dologgal. A szerelmemmel. ♥
A legeslegcsodálatosabb dolog Ő az életemben, és lassan 10 hónapja boldogítjuk egymást :) Hihetetlen! Remélem egyszer mindenki átélheti azt, amit én minden vele töltött másodpercben!

Másodszor a modellkedésről szeretnék mesélni nektek.
Iszonyat nagy feladat és nagy munka.. Rengeteg energiámat és időmet fektettem bele és eddig sajnos nem sok eredménnyel. Félre ne értsetek, természetesen nagyon élvezem és borzasztóan örülök, hogy lehetőségem van ezt csinálni, így remélem az idő során egyre több és több helyen tudom megmutatni magam :)
Akit érdekel:
- http://www.modelmanagement.com/model/rita-horvath/#
- http://fam-models.com/rita
- http://www.modellonline.hu/profile/HorvathRita640

Harmadik dolog lenne az iskola, amit igykszem minél jobban teljesíteni. Sajnos elég kevés időm van erre az edzés, a szerelmem, a barátaim mellett, de igyekszem. Az utóbbi időben még itthoni edzést is tartok, ami, ha beválik, természetesen megosztom veletek!

Szóval mostanában elég kevés időm jutott a blog szerkesztésére, amit szörnyen bánok.. igyekszem visszatérni és szépen-lassan visszarázódni a kerékvágásba!

Veletek mi történt mostanában?:)

*Jaj és említettem már, hogy szörnyű dolog fogszabályzósnak lenni?! :D

xoxo Ritcii*Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése