2013. július 11., csütörtök

Filmajánló : Lopom a sztárom! ~ The Bling Ring

Az előző hét valamelyik napján barátnőmmel spontaneitás alapján bementünk mozizni és csak a vonaton eszeltük ki, hogy mit is nézzünk pontosan.
Ő egyből a 'Lopom a sztárom!'-at ajánlotta, mire én kérdően néztem rá, hiszenm a cím nem volt ismerős. Miután az alapsztorit és az egyik főszereplő nevét megemlítette már egyből mosolyogva bólogattam, hogy 'jójó nézzük azt!'.

A film megtörtént eseteken alapul (elvileg), és nagyrészt a tinilányok és fiúk bulizós, boldog, önfeledt életét fogja le, egy kis extrával. Egy kis bűnözés vagyis inkább lopás is belekerül a sztoriba. A szereplőket teljesen lenyűgözi a sztárok élete, így amikor azok buliznak, vagy vörösszőnyegen vonulnak, ők belopóznak a házba és hazaviszik magukkal a legszebb cuccokat. A tinik több mint 3 millió dollár értékben loptak el cuccokat, olyan neves sztároktól, mint ParisHilton, Lindsay Lohan, Orlando Bloom és Miranda Kerr és még sokan mások..
A sztárok között Emma Watson, Israel Broussard és Katie Chang is megfordul. Emma egy teljesen új oldaláról mutatkozik be, hisztis kis tinilányt játsszik, akit véleményem szerint tökéletesen formáz meg!
Engem lenyűgözött a film. Teljesen oda voltam a cipőkért, ruhákért, a házakért.. És még a tracklist is élvezetes volt, hiszen olyan dalok csendülnek fel a film alatt, mint M.I.A. Bad Girls-e és Azelia Banks 212 száma.

 Az előzetes itt.

 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 


Ti láttátok már?
xoxo Ritcii*

2 megjegyzés:

  1. Szia.:)! Én még nem láttam, de örülök, hogy ajánlottad, mert még ma megfogom nézni. Imádom Emmát és az alaptörténet is egyedi. :D

    VálaszTörlés
  2. Sziaa! :) Hihi örülök, majd írj, hogy hogy tetszett! :) Nekem nagyon tetszik, ahogy minden filmben más oldalát mutatja meg. Imádom! :)

    VálaszTörlés