2012. március 25., vasárnap

Beszáradt körömlakkok? Tegyél ellene! ~ DIY*

Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki meglátott egy körömlakkot, beleszeretett, felkente kb 2szer, kiment a divatból, de most újra használná, de látja, hogy be van száradva...
Ez ellen nagyon könnyű tenni. Persze van olyan körömlakk, amiben van ilyen golyó, amit ha rázol, akkor az helyrehozza a körömlakk állapotát, de ez a mini körömlakkoknál (essence) és az olcsóbbaknál nem így van.
Itt az egyetlen fegyver a melegvíz lehet!
Tudom furcsán hangzik, de hatásos. Nehogy azthiggye valaki, hogy most felfogjuk higítani a körömlakkot, beleönmtünk egykis melegvizet és kész. NEM!
Csak simán vegyél egy poharat, engedj bele jó forró vizet és tedd bele a körömlakkot (nézd meg előtta, hogy jól rá legyen tekrve a kupak!) úgy, hogy a víz teljesen ellepje!
Az én esetemben csak enyhe beszáradásról volt szó, tehát 3-4perc bőven elég volt, de ha mondjuk egy 10éves körömlakkról van szó (mert miért ne?) akkor egy negyedórás áztatás sem tehet rosszat a lakknak.
Már a külsején is látszik, hogy rengeteget változott az állaga, de a felkenés is sokkal egyszerűbb lesz.  :)

Ezt a trükköt NEM csak körömlakkal lehet megcsinálni!
Egy beszáradt szempillaspirál, vagy szájfény is teljes mértékben helyrehozható ezzel a módszerrel.! Csak arra nagyon figyelj, hogy tényleg nagyon jól rá legyen tekerve a kupak!

Ennyi lenne mára. Remélem tudtam segíteni. :)

1 megjegyzés: