2015. szeptember 27., vasárnap

Events* ~ 001Hello Sweeties!
I will start now a new article series called - Events. Yes it is totally the thing that you think. I have decided that this year will be the year of events and programs. Moreover the year of useful programs!
And I will show you the places where I was.

The first is a language learning event called 'Nyelvparádé'. There were many booths where you can buy language learning books, magazines and you can ask international language learning schools about anything you would like to. You could try to take an Euro MockExam there!
To make things even better, there were performances. Interesting performances!
I was there on Sunday and I watched a presentation about the '5MinutesEnglish' magazine -there we got a magazine and some language learning situation cards - and another about useful learning techniques.
Plus there was a lottery, where I won an English lerning Application - Click 4 Skill.

So all in all, I really enjoyed the time there, I think I would go there again, next time.
Were you there? :)

xoxo
Ritcii


Hello Drágák!
Útnak indítok egy újabb cikksorozatot, az 'Események' címszó alatt. Igen, ez pont az, aminek látszik. Eldöntöttem, hogy az idei év, a programok éve lesz, méghozzá a hasznos programok éve.
Megmutatom nektek, mikor hol járok.

Az első helyszín a 'Nyelvparádé' volt, egy nyelvtanulási esemény. Rengeteg stand volt,  lehetett nyelvkönyveket, magazinokat venni, tudtál nemzetközi iskoláktól kérdezősködni. Ki lehetett próbálni a Euro Exam próbanyelvvizsgáját is!
Hogy a dolgok mégjobbak legyenek, előadásokat is lehetett látogatni! Igazán érdekes előadásokat!
Vasárnap látogattam ki az előadásokra, és megnéztem az előadásokat az '5percAngol' nyelvmagazinról - itt régebbi magazinokat kaptunk és szituációs kártyákat- és egy tanulásmódszertani előadáson is részt vettem.
Plusz volt egy nyereményjáték is, ahol egy angol nyelvtanuló applikációt nyertem - Click 4 Skill.

Szóval mindent, egybevetve, nagyon élveztem a rendezvényt, legközelebb is elmegyek majd.
Ti voltatok? :)

xoxo
Ritcii


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése